Ben je een fanatieke sporter? Verricht je zwaar lichamelijk werk? Heb je vaak spierklachten? Óf ervaar je veel stress? Dan is een sportmassage zeker iets voor jou! Want een sportmassage laat de spieren beter functioneren, verkleint de kans op lichamelijke klachten én zorgt voor een ontspannen lichaam.

Na een inspanning van je spieren door zowel sport, werk als stress kan er een opeenhoping van vocht en afvalstoffen ontstaan in je spieren, waardoor je spierpijn kunt ervaren. Die pijn gaat meestal vanzelf weer over, maar er blijven wel resten vocht en afvalstoffen achter. Deze resten kunnen na verloop van tijd knopen vormen, die zich uiteindelijk tot ontstekingen kunnen ontwikkelen. Dit proces gaat sneller dan veel mensen denken. Deze knopen en ontstekingen geven een vervelend gevoel waardoor je niet optimaal kunt functioneren

 

Een sportmassage stimuleert de doorbloeding van je spieren. Hierdoor worden de resten vocht en afvalstoffen sneller afgevoerd en herstelt je lichaam sneller. Daarnaast zorgt een sportmassage ook voor ontspannen spieren, waardoor je minder blessuregevoelig bent en minder lichamelijke klachten ervaart.

 

Verschil ontspanningsmassage

Een sportmassage onderscheidt zich van een ontspanningsmassage bij een spa door een gerichte behandeling en maatwerk. Een sportmassage  is zowel voor sporters als voor niet-sporters geschikt.

P.B. Fit & Food is ook te vinden op www.massage-info.nl.

P.B. Fit & Food, Patrick Boer

Maassingel 172

5215 GJ 's-Hertogenbosch

Tel: 06 - 48 05 98 11

Email: info@pbfitenfood.nl

KVK: 69321329

Download
Algemene voorwaarden P.B. Fit & Food
Algemene voorwaarden P.B. Fit & Food.pdf
Adobe Acrobat document 211.8 KB
Download
Privacycerklaring P.B. Fit & Food
P.B. Fit & Food privacyverklaring.pdf
Adobe Acrobat document 192.2 KB