Mijn naam is Patrick Boer.

Ik ben eigenaar van 073Sportmassage.

Ik ben op mijn 17e als infanterist bij de Koninklijke Landmacht gaan werken.

Toen daar na 3½ jaar voor mij geen promotiemogelijkheden meer waren, ben ik bij het Summa College in Eindhoven met de opleiding Sport en bewegen gestart.

Die heb ik in het voorjaar van 2017 versneld met succes afgerond. Sindsdien werk ik als fitnessinstructeur bij Optisport Maasdriel en Fitland Den Bosch en dit combineer ik met mijn eigen sportmassagepraktijk.

 

In het seizoen 2018-2019 begonnen als sportverzorger bij 

v.v OJC ROSMALEN. Hier ben ik twee dagen in de week actief met het verzorgen van spelers en het houden van een sportspreekuur.

Verder ben ik sinds 2014 bevoegd badmintontrainer. Ik heb van augustus 2015 tot en met juni 2017 bij BC Schijndel zowel de jeugd als de senioren getraind. Vanwege de start van mijn eigen praktijk ben ik hier voorlopig mee gestopt.