Patrick boer, voedingsconsulent, personal trainer en masseur

Mijn naam is Patrick Boer.

 

Al vanaf mijn 16e ben ik bezig met krachttraining en ben op mijn 17e als infanterist bij de Koninklijke Landmacht gaan werken. Hier heb ik veel geleerd over de fysieke mogelijkheden van het lichaam en het mentale aspect dat erbij komt kijken. Na 3½ jaar heb ik er vanwege een beperkt toekomstperspectief voor gekozen om te stoppen bij de Koninklijke Landmacht, zodat ik mezelf verder kon gaan ontwikkelen. Ik ben toen bij het Summa College in Eindhoven met de opleiding ‘Sport en bewegen’ gestart. Hier heb ik de nodige kennis opgedaan over fitness, de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. In het voorjaar van 2017 heb ik mijn opleiding versneld en met succes afgerond. Sindsdien werk ik als fitnessinstructeur bij Optisport Healthclub Maasdriel, wat ik combineer met mijn eigen bedrijf. Om me te blijven ontwikkelen en jou dan nog beter te kunnen helpen met het behalen van je doelen, blijf ik verschillende cursussen volgen. Zo heb ik begin 2019 mijn diploma voor voedingsconsulent behaald. 

 

Achtergrond

v  Sport & bewegingscoördinator

v  Fitnesstrainer

v  Sportmasseur

v  Sportverzorger

v  Voedingsconsulent

v  Badmintontrainer

Kernwaardes

v  Samen

v  Aandacht & inlevingsvermogen

v  Betrouwbaar/vertrouwen

v  Deskundigheid/kennis

v  Persoonlijke ontwikkeling


OJC Rosmalen

Daarnaast ben ik in het seizoen 2018-2019 begonnen als sportverzorger bij v.v OJC ROSMALEN. Hier ben ik twee dagen in de week actief met het verzorgen van spelers en het houden van een sportspreekuur.

Badminton trainer

Verder ben ik sinds 2014 bevoegd badmintontrainer. Ik heb van augustus 2015 tot en met juni 2017 bij BC Schijndel zowel de jeugd als de senioren getraind. Vanwege de start van mijn eigen bedrijf ben ik hier voorlopig mee gestopt.

 

 

P.B. Fit & Food, Patrick Boer

Maassingel 172

5215 GJ 's-Hertogenbosch

Tel: 06 - 48 05 98 11

Email: info@pbfitenfood.nl

KVK: 69321329

Download
Algemene voorwaarden P.B. Fit & Food
Algemene voorwaarden P.B. Fit & Food.pdf
Adobe Acrobat document 211.8 KB
Download
Privacycerklaring P.B. Fit & Food
P.B. Fit & Food privacyverklaring.pdf
Adobe Acrobat document 192.2 KB